Vi har åpnet dørene i Sandnes

Vi er begeistret for å kunngjøre den etterlengtede åpningen av Dolly Dimples i Sandnes, i Langgata 57. Fra og med 5. februar vil vi ønske deg velkommen til en smaksopplevelse som garantert vil glede dine smaksløker.

Langgata 57 vil ikke bare være et sted for nydelige pizzaer, men også et samlingspunkt for gode stunder med venner, familie og kolleger. Ta plass ved et av våre bord og nyt den varme og innbydende atmosfæren, eller bestill din favorittpizza for å ta med hjem til et uforglemmelig måltid med dine nærmeste.

Vår restaurant er stolt av å kunne tilby et variert utvalg av rykende ferske pizzaer, laget med nøye utvalgte ingredienser for å sikre kvalitet i hver bit. Med vår skjenkebevilgning er Dolly Dimples i Sandnes også det ideelle stedet å heve glasset i feiring med venner eller kolleger.

Dolly Dimples i Sandnes vil ikke bare være et sted for deilige måltider, men også et hjem for minner og smil. Vi ser frem til å ønske deg velkommen fra 5. februar og utover. Velkommen til oss, hvor hver bit er en fest!

Dolly Dimples Sandnes tok over for Sandved som hadde sin siste åpningsdag 25. januar 2024.